Mediator Zwijndrecht

Bent u op zoek naar een mediator in Zwijndrecht, omdat u gaat scheiden of een ander familierechtelijk geschil hebt? DrechtRecht Mediation & Advocatuur is gevestigd in het hart van Papendrecht en dus goed bereikbaar vanuit Zwijndrecht.

DrechtRecht Mediation & Advocatuur is een advocatenkantoor dat volledig gespecialiseerd is in het familierecht en het jeugdrecht. U kunt terecht als u samen wilt scheiden middels een mediation, maar ook als u alleen bijstand wenst van een advocaat. DrechtRecht Mediation & Advocatuur is aangesloten bij de Vereniging voor Familierecht Advocaten en Scheidingsbedmiddelaars (vFAS). Mr. Heijmann is daarnaast een MFN en NMI Registermediator.

DrechtRecht Mediation & Advocatuur heeft als mediator nabij Zwijndrecht specialistische kennis voor u als scheidende ondernemer.

U zoekt een mediator te Zwijndrecht. Omdat het familierecht vaak gevoelige kwesties betreft, kan het prettig zijn juist een advocaat of mediator in de arm te nemen die niet in uw eigen woonplaats gevestigd is. Dat geldt vooral als u nog wilt onderzoeken of u daadwerkelijk een advocaat of mediator in de arm wilt nemen. DrechtRecht Mediation & Advocatuur is goed bereikbaar vanuit Zwijndrecht, kom langs op het gratis inloopspreekuur of maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.